Menüpontok

Pannonderm szolgáltatások

 

A Pannonderm Esztétikai Centrumban magas szintű, szakorvosi szakmai háttérrel támogatott szolgáltatásokat kínálunk az esztétika kezelések, esztétikai lézer kezelések és lökéshullám terápia területén!

Esztétikai lézer kezelések

1. Lézeres esztétikai kezeléseink

» végleges szőrtelenítés: Napjaink leghatékonyabb 755 nm hullámhosszú Alexandrit lézerével, szakértő bőrgyógyászaink által végzett kezeléseink a végleges állapot elérésért!

» seprűvénák eltávolítása:1064 nm hullámhosszú Nd:YAG lézerünk által végzett kezelés során az érfal szelektíven, a bőrfelszín érintetlenül hagyásával felmelegszik és károsodik, az így célzottan megszüntetett erecske pedig természetes úton felszívódik. Ezáltal könnyen megszabadulhat a láb zavaró értágulataitól!

» rozácea kezelés: A rozácea betegség kis erecskékkel járó stádiuma hatékonyan kezelhető lérezünkkel, amely célzottan felmelegítve és elpusztítva az érintett ereket elősegíti a tünetek megszüntetését!

» bőrfiatalítás: Lézeres bőrfiatalító kezeléseink elősegítik a bőr kollagén hálózatának megújítását, így az egész bőr fiatalosabbá és üdébbé válik!

» pigmentfoltok kezelése: A lézeres kezelés során a bőrbe hatoló lézerfény nyalábok másként nyelődnek el a sötétebb pigment foltokban, felmelegítve és károsítva azokat!

» tetoválások eltávolítása: 532 és 1064 nm hulllámhosszú Q-kapcsolt lézerünk nagy energiájú sugárzása szétrobbantja a hámban található festékszemcséket, az így darabokra hullott pigmentet pedig a szöveti falósejtek bekebelezik és elszállítják a környéki nyirokcsomókba. Ezáltal a kezelések hatására tetoválások fokozatosan elhalványulnak.
 

2. Esztétikai kezeléseink

» kémiai (TCA) hámlasztás: A kezelés során speciális kémiai anyagot (esetünkben triklór-ecetsav TCA) viszünk fel a bőrre, amely elsimítja a bőr egyenetlenségeit eltávolítva a bőr legkülső, károsodott rétegét, hogy az így eltávolított réget helyén megújult bőre természetes, fiatalos és sima legyen!

» esztétikai rekonstrukciós tetoválások: Professzionális tetováló mesterünk által végzett humán orvosi mikro pigmentáló tetováló kezelések a betegségből, balesetből származó bőrsérülés, bőrelváltozás kényelmetlenséget okozó látható nyomait csökkentik, tüntetik el.

» HIFU (fókuszált magas intenzitású ultrahang) bőrfitalítás: A több rétegben alkalmazott speciális kezelés a laza, megereszkedett bőrre van a legnagyobb hatással. 1-2 mm-t emel a szemöldökön, feszesíti a száj melletti mimikai ráncokat, jelentősen megemeli a megereszkedett tokát és feszesíti a dekoltázst több évig tartó hatásmechanizmussal!
 

Lökéshullám kezelések3. Lökéshullám terápiás kezeléseink

» ortopédiai, reumatológiai lökéshullám kezelések: Sarokfájás, teniszkönyök, sokrétű térd és vállfájdalmak esetén hatékonyan alkalmazható fizioterápiás kezelésünk, amely kúraszerűen alkalmazva jelentős fájdalomcsillapító hatást vált ki, illetve elősegíti az izomszövetek megújítását, regenerációs folyamatok elindítását ezáltal a fájdalom okának megszüntetését!

» esztétikai lökéshullám kezelések: Esztétikai lökéshullám terápiás kezeléseink és hozzá kapcsolódó gyógytornász által összeállított programunk javítják a cellulitos bőr esztétikai megjelenését, felkar és has megereszkedett szövetállományát erősíti, illetve segíti a fogyási, terhességi csíkok elhalványítását!


További információra van szüksége,  kezelésre, vizsgálatra jelentkezni?

Amennyiben vizsgálatra, vagy kezelésre kíván jelentkezni Esztétikai lézercentrumunkba,
úgy kérjük az oldalon található » bejelentkezési űrlapot kitölteni és elküldeni számunkra,
vagy keresse kollégáinkat » ügyfélszolgálatunkon!

© 2015. Pannonderm.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!