Menüpontok

Árak, fizetési lehetőségek

 

Szolgáltatásainkat igyekszünk elérhető áron kínálni, hogy Ön minden tekintetben elégedett legyen!  


Lézeres kezeléseink


Lézeres kezeléseink árszabása nagyon összetett: függ a kezelés típusától, a kezeléssel érintett testrész felületétől és egyéb jellemzőitől, így az Ön problémájára alkalmazott pontos kezelésre végleges árat minden esetben a személyes konzultáció alkalmával bőrgyógyász szakorvosunk által adott árajánlat tartalmazza. Annak érdekében, hogy el tudja dönteni részt vesz-e a személyes konzultáción, érdeklődése alapján kollégánk tájékoztatja a kezelés igénybevételének alapvető feltételeiről, valamint - az Ön által elmondott információk alapján - az árlistánk szerinti megközelítő árról.

Fontos, hogy a kezelés során a fizetendő árat forintban bruttó összegben határozzuk meg és az első kezelés során Ön számára adott ár vonatkozik a későbbi időpontban kúraszerűen végzendő további kezelésekre is! 

Tájékoztatjuk, hogy a bőrgyógyászati vizsgálattal egybe kötött konzultáció díja 10.000 Ft, amelyet azonnali kezelés igénybe vétele esetén (vagy ha a konzultáció időpontjától számított fél éven belül szeretné igénybe venni a kezelést) a fizetendő összegből levonunk!

Néhány példa árainkból: 

 • Lézeres szőrtelenítés során a bajuszrész 13.000 Ft, hónaljak 17.000 Ft összegtől elérhetőek. Több testrész együttes szőrtelenítése esetén áraink csökkennek, valamint folyamatos akciós csomagokat teszünk közzé!
 • Arc rész rozáceás értágulatainak kezelése már 15.000 Ft-tól lehetséges,teljes arc (homlok és áll rész is) 30 000 Ft-tól
 • Seprűvénák kezelésénél az árat a lézerrel való lövésszám alapján határozzuk meg a kezelendő felület mérete szerint
 • Bőrfiatalító rejuvenáló kezeléseink már 15.000 Ft-tól elérhetőek!
 • Pigmentfoltok eltávolítása -a kezelendő felület méretétől függetlenül- már 11.000 Ft-tól (kevés számú és nem nagyon kiterjedt folt esetén).
 • Kozmetikai szemöldök,ajakkontúr tetoválások eltávolítása 15.000 Ft, közepes méretű testtetoválások eltávolítása 20.000 Ft-tól!

Amennyiben több féle kezelést vesz igénybe, az alábbi kedvezményekkel élünk:

 • 1 kezelés igénybe vétele esetén listánk szerinti teljes ár
 • 2 kezelés egyidejű igénybe vétele esetén a fizetendő végösszeg 8 %-a kedvezmény
 • 3 kezelés egyidejű igénybe vétele esetén a fizetendő végösszeg 12 %-a kedvezmény
 • 4 kezelés egyidejű igénybe vétele esetén a fizetendő végösszeg 16 %-a kedvezmény
 • 5 kezelés egyidejű igénybe vétele esetén a fizetendő végösszeg 20 %-a kedvezmény

Példa a kedvezményrendszerre: 

 • hónaljak szőrtelenítése 17.000 Ft, bikinivonal szőrtelenítése 15.000 Ft, együtt igénybe véve a fizetendő összeg 8 % kedvezménnyel 26.600 Ft
 • ha mindez kiegészül 40.000 Ft-os lábszárak szőrtelenítésével a fizetendő összeg 12 % kedvezménnyel 60.700 Ft

Kérjük érdeklődjön kollégánknál, aki tájékoztatja a kezelés igénybe vételének további feltételeiről, tudnivalókról és további árainkról!

 

Lökéshullám terápiás kezeléseink


A lökéshullám terápiás kezeléseinket kúraszerűen nyújtjuk, amely számát alapvetően meghatározza a szakorvosi beutalón szereplő javasolt kezelésszám, de természetesen lehetőség van további kiegészítő kezelésekre is. 

Az áraink bruttó árak és - amennyiben nem eleve szakorvosi beutalóval érkezik - tartalmazzák a szakorvosi megelőző, amennyiben szükséges röntgendiagnosztikával támogatott teljes körű vizsgálat díját is!

Áraink az alábbiak szerint alakulnak:

 • Amennyiben a bérlet vásárlása előtt szeretné kipróbálni kezelésünket ennek díja 4.800 Ft /alkalom
 • kezelésenkénti ár 5 alkalomig 4.800 Ft/kezelés    5 alkalmas bérlet: 21 500 Ft
 • kezelésenkénti ár 6 alkalomtól 3.900 Ft/kezelés   

 

 

Intézményünkben bankkártyás fizetésre is lehetősége nyílik! 

Szerződött egészségpénztáraink:

Amennyiben másik egészségpénztár terhére kívánja elszámolni kezelését, kérjük érdeklődjön, hogy az Ön pénztára is szerződött partnerünk-e! 
 

MKB egészségpénztárpatika egészségpénztár

Allianz egészségpénztárPrémium egészségpénztár

 

© 2015. Pannonderm.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!