Menüpontok

Bőrgyógyász szakorvosaink

 

Az intézményünkkel több éve munkakapcsolatban álló, sokéves gyakorlattal rendelkező bőrgyógyász szakorvosunk - Dr. Borbély Eszter - közreműködésével működtetjük a Pannonderm Esztétikai Lézercentrumot.

Szakorvosunk minden esetben személyesen kíséri végig a kezeléseket, ellátva azok szakmai hátterét!

 

 

 


Dr. Borbély Eszter bőrgyógyász
Dr. Borbély Eszter bőrgyógyász szakorvos

A doktornő 2001-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán, majd ezt követően Győrben a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, majd a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján Budapesten töltötte gyakornoki éveit. 2011-ben szerzett szakvizsgát bőrgyógyászatból. 

A bőrgyógyászat területén megszerzett képesítését, szaktudását az elmúlt években több járóbeteg ellátást nyújtó intézményben is gyakorolta illetve értékes gyakorlati tapasztalatokkal bővítette ki. 
2014-ben csatlakozott a Szent Márton Járóbeteg Központ bőrgyógyászati ellátást végző orvosaihoz, ahol jelenleg is tevékenykedik. 

A klasszikus bőr- és nemigyógyászat mellett érdeklődési köre az utóbbi időben az esztétikai bőrgyógyászatra is kiterjedt, ahol többéves tapasztalatainak köszönhetően az esztétikai bőrgyógyászat számos területén rendelkezik megalapozott szaktudással.


© 2015. Pannonderm.hu · Pannonhalma · Minden jog fenntartva!